top of page

Fit en gezond

Laten we samen op weg gaan om je lichaam weer wat fitter te krijgen, ondanks vermoeidheid of pijn!

 

  • Aangepaste trainingen: we gaan samen op zoek naar jouw grenzen. Belangrijk is daar niet over te gaan, maar ook niet steeds eronder te blijven. In een rustig opbouwend programma aangepast aan jouw mogelijkheden, maken we steeds een klein beetje meer progressie.

  • Korte oefeningetjes voor thuis: belangrijk is de beweging te onderhouden. Ook hier bouwen we dit traag op, op jouw ritme want recuperatie is zeker ook belangrijk wanneer er bijvoorbeeld sprake is van fibromyalgie of cvs.

  • Opvolging van juiste uitvoering met een juiste houding: Wanneer je lichaam een ernstige ziekte heeft doorgemaakt, of je hebt last van pijnen; is het extra belangrijk dat je je lichaam in een juiste houding zet en op de juiste en gezonde manier beweegt. We helpen je hiermee verder!

 

⁣_💗 Op 4 februari is het 𝗪𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝𝐤

We gaan er samen voor. Belangrijk is dat we steeds weten hoe je je voelt en we volgen dit steeds mee op. Op die manier kunnen we geleidelijk en vooral op jouw niveau je conditie en kracht weer opbouwen. Ons doel is dat je zo stilaan weer kan genieten van bewegen.

bottom of page