top of page

ONZE

VISIE

Wat zijn je gewenste resultaten?

Behaal ze bij Muscula!
Met onze methode bereik je resultaten op deze drie domeinen: body composition, prestatie en gezondheid.

BODY COMPOSITION

Verbeterde vetverbranding

Meer spiermassa

Strakkere buik

Gespierde benen en billen

GEZONDHEID

Sterkere botten

Meer doorzettingsvermogen Verminderen van stress

Positieve invloed op de glucosehuishouding

Meer zelfvertrouwen en steviger in je schoenen staan

PRESTATIE

Meer kracht

Meer uithoudingsvermogen

 Verbeterde mobiliteit

Meer stabiliteit

Meer power

Bij Muscula willen we onze ervaring en kennis gebruiken om:

  • Het foute beeld dat veel vrouwen hebben van fitness te veranderen. Fitness is voor iedereen haalbaar!

  • Vrouwen  zin doen krijgen in sporten. Yes, we can! ;-)

  • De juiste informatie verschaffen: Cardio- of krachttraining? Zware gewichten? Hoe helpt fitness om lichamelijke klachten te verhelpen?

  • Fit tijdens en na de zwangerschap: bekkenbodemspieren en buikspieren op een correcte manier trainen (klik hier voor meer info).

  • Vrouwen helpen hun doelstellingen te bepalen en bereiken. We willen dit met een ruime blik bekijken met aandacht voor resultaten in drie domeinen: body composition, prestatie en gezondheid.

PERSONAL TRAINING

Waarom personal training?
Bereik je doelstellingen, op jouw eigen tempo. Met een schema dat is aangepast aan je beginsituatie, mogelijkheden en tijd.
Droom je van een gespierd lichaam, of wil je juist je vrouwelijke rondingen benadrukken. Wens je sterk te zijn, meer conditie te krijgen of hoop je gezonder door het leven te gaan? Ben je net bevallen en wil je terug fit zijn na de zwangerschap? Of heb je nooit geleerd om na de zwangerschap op een correcte manier je buikspieren en bekkenbodemspieren te gebruiken? Wij ontwerpen een fitnessplan op maat zodat je kan trainen voor het lichaam dat jij wilt!

 

Prijs: Afhankelijk van de formule tussen 50 en 75 euro per training

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

Sommige mensen werken liever individueel maar personal training in groep motiveert en is leuk! Het is dan ook onze nieuwe succesformule. Kom samen met vriendinnen. Kies wanneer je kan komen en betaal enkel als je komt!

Wij werken in kleine groepjes van maximaal 8 vrouwen. Op deze manier kunnen we de oefeningen aanpassen naar gelang je niveau en doelstellingen (starter, gevorderde, juist bevallen, zwanger,...).
prijs: 15 euro per deelgenomen sessie.

UURROOSTER
 

Onze passie is zwangere vrouwen en vrouwen die bevallen zijn

te helpen om terug fit te worden en te herstellen van bekkenbodemproblemen.

Leer je buikspieren na de zwangerschap correct gebruiken! Integreer je bekkenbodemspieren tijdens krachtoefeningen. ​

Er wordt gebruik gemaakt van technieken die getoetst zijn aan de realiteit van een gevecht en waarmee je jezelf kan verdedigen in een probleemsituatie.Bovendien werk je op een leuke manier aan je conditie door middel van bokstraining.

We helpen vrouwen ouder dan 55 hun spierkracht behouden en opbouwen,
mobiliteit en stabiliteit verbeteren en een correcte houding aanleren. Door deze aanpak blijft je levenskwaliteit op peil! Last van rug, schouders, knie,…? Geen probleem! Wij geven aangepaste oefeningen!

 

Krachttraining speciaal voor vrouwen

Steeds meer vrouwen zien het belang van krachttraining in!  
Krachttraining zorgt voor een gezonder lichaam,  vermindert de kans op fysieke klachten, verbetert de lichaamshouding en helpt u vetmassa te verliezen! Sterk is het nieuwe slank!

Fit en gezond?

Speciaal voor vrouwen met klachten van fibromyalgie of cvs of voor vrouwen die aan het herstellen zijn van kanker. Bouw je conditie en kracht geleidelijk aan weer op en leer je grenzen bepalen!

Is sport helemaal van het programma afgevoerd door vermoeidheid en pijnen allerhande. Heb je geen zin meer in bewegen? Wij helpen je graag!

Start to fitness

Een correcte houding en het gebruik van de juiste spieren is zeer belangrijk. Alle oefeningen worden stap voor stap aangeleerd. Met grote aandacht voor de kwaliteit van de beweging ‘movement quality’ om blessures te verhinderen en klachten te verminderen. Schrijf je in voor een proefles! Klik hier voor meer info over onze proeflessen!

Please reload

bottom of page