top of page

YOU ARE

WHAT YOU EAT!

Voedingsadvies en

suppletieadvies
 

Voedingsadvies

Wij helpen je met een gepersonaliseerd voedingsadvies en een haalbaar plan!
Het is belangrijk in te zien dat voeding een enorme impact heeft op je gezondheid en prestaties. Met wat je nu eet (en kan verteren!) worden morgen je cellen opgebouwd.

Suppletieadvies

Neem jij ook vitamines tijdens de winterperiode? Niet alle vitaminen zijn echter van dezelfde kwaliteit.  Ook de opneembaarheid en dosering speelt een belangrijke factor en verschilt van persoon tot persoon.  Elk individu heeft een andere unieke genetische behoefte en anderzijds verandert in de loop van ons leven de behoefte aan nutriënten voortdurend.

Kind en gezin raad aan om vitamine D te geven aan kinderen onder de 6 jaar. Zuigelingen krijgen vitamine K en D.  Zwangere vrouwen krijgen foliumzuur en omega 3 toegediend, vitamine b12 en ijzer worden vaker voorgeschreven bij een tekort in het bloed en klachten van vermoeidheid… De waardering voor suppletie stijgt en er wordt steeds meer onderzoek naar gedaan.

 

Anamnese en advies door orthomoleculair therapeut

  • Via een uitgebreide anamnese en een bloedtest kan al veel aan het licht komen. Indien nodig kan via een gespecialiseerd labo www.rplab.be een bijkomende bloedtest gedaan worden (oa. voor allergieën)

bottom of page