top of page
Zoeken

COVID-19

Bijgewerkt op: 16 mrt. 2020Beste leden,


Wijziging bericht: In kader van de evolutie rond het coronavirus hebben we in overleg beslist om al onze activiteiten stop te zetten. De gezondheid primeert!


Zoals jullie waarschijnlijk al konden vermoeden moeten wij onze groepslessen annuleren. De personal training sessies kunnen nog wel doorgaan. Aangezien we over twee ruimten beschikken kan je een uurtje personal training delen met een tweede persoon die op hetzelfde uur kan trainen (dan kunnen de kosten ook gedeeld worden). Voor meer info hierover kan je mij het best contacteren via mail info@muscula.be of 0486058170.


Net als iedereen maken we ons zorgen over de toekomst, gezondheidsrisico's, schoolsluitingen, de economie ...


Ondanks dit alles helpt de focus op dagelijkse gewoontes ons, om ons rustiger en beter voorbereid te voelen.

Het begint met één zeer krachtige kernopvatting: focus op acties, niet op resultaten.

De waarheid is dat niemand kan bepalen wat er gaat gebeuren. En dat geeft velen van ons een gevoel van onzekerheid dat stress en angst veroorzaakt.


Maar door uw aandacht te richten op kleine dagelijkse handelingen, kunt u zelfs bij onzekerheid vooruitgaan. En dat vermindert op zijn beurt stress en angst.


En dat is nu net het doel van Muscula. Wij willen vrouwen helpen om dagelijkse handelingen op vlak van sport, beweging, voeding en slaap te integreren in hun leven!


En dat gaat niet veranderen…


In de komende dagen en weken helpen we je navigeren door deze nieuwe uitdagingen en blijven we de gewenste vooruitgang boeken.


En zoals je al weet, kan jij gewoontes kiezen, gewoontes waar jij je goed bij voelt, wat voor jou werkt. Gewoontes die je consistent kan volhouden. Het is belangrijker dan ooit dat je voor jezelf zorgt!


Voor vandaag laten we u hierbij achter: Een pakket met gezondheids- en fitnessbronnen.


Deze middelen zijn natuurlijk maar een eerste kleine stap. Beschouw het maar als een eenvoudige dagelijkse handeling die ons helpt ons bedrijfsdoel te dienen. (We voelen ons al minder gestrest.)


Tot snel! Groetjes, Hilde en Katrien

314 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page